AUDI

АВТОМОБИЛИ С ШОФЬОР

СПОКОЙНО ПЪТУВАНЕ И ПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ

Коли под наем с шофьор в София. Луксозни автомобили с професионален водач за вашето мероприятие, превоз на вашите гости или трансфер до хотел.

Независимо дали ще изберете да бъдете посрещнати на летището или от конкретен адрес, тази услуга ви спестява притеснията, когато пътувате в непозната територия. Няма да се налага да правите връзки с автобусни линии или да чакате за таксита, което означава, че ще имате повече време за почивка или да стигнете навреме за бизнес среща.

В случай, че се нуждаете от автомобил под наем с шофьор, за да пътувате в чужбина, ще изготвим специална оферта за Вас.

Наемете кола под наем с шофьор:
За повече информация относно тази услуга или да направите резервация, просто ни пишете на mettrans2005@abv.bg или се обадете на
+359 898 634 154 / +359 888 847 435

Audi е един от водещите производители на луксозни автомобили в света и е част от Volkswagen Group от 1965 г. насам. Днес, компанията прави превозни средства, вариращи от компактни до луксозни моделите. През 2016 г. Audi са доставили повече от 1,58 милиона автомобили до своите клиенти, поставяйки нов рекорд за марката.

Audi има рекламен слоган, който гласи "Vorsprung Durch Technik" (Развитие чрез технологията). Марката съчетава в себе си спортен дух, изтънченост и прогресивност. Портфолиото на Audi обхваща различни модели - от компактния A1 до среден клас седан A4, чак до спортния R8. Марката си е поставила за цел да започне да продава повече от 2 милиона автомобила годишно до 2020 година. За да се постигне това, компанията ще инвестира значително, за да разшири своите съоръжения, както и ще разработва нови технологии и модели. Фокусът е върху олекотените конструкции и електромобилите.

Audi А6 съчетава в себе си няколко характера: представителен автомобил за служебни цели, престижен семеен превозвач или просто едно елегантно и атлетично превозно средство за всеки ден. Благодарение на системата Audi cylinder on demand Audi А6 се отличава с интелигентна мощ, която в съчетание със системата за постоянно задвижване на четирите колела quattro се предава уверено и надеждно към пътя.