За нас

Mettrans2005 - не спирай да пътуваш!

Здравейте и добре дошли във фирмения сайт на транспортна компания Mettrans 2005 !

Казвам се Живко Михайлов и съм нейн собственик и управител.

Транспортна компания Mettrans2005 е с предмет на дейност "Извършване на пътнически превози" от 1994г., а от 2007г. разполагаме и с лиценз за извършване на международни превози.

Разполагаме с автобусен парк от над 12 автобуси и микробуси от 8 до 75 места, поддържан в изряден технически вид и обновяван ежегодно с цел гарантиране на качеството и сигурността на предлаганите от нас услуги.

Нашите автобуси, съответстват на всички изисквания за безопасно пътуване в страната и чужбина. Пътниците могат да се насладят на всички забележителности благодарение на големите панорамни стъкла, седалките са опция да се изтеглят в страни или назад, имат степенки на краката, индивидуална климатизация, озвучаване и индивидуално осветление за всеки пътник, както и други екстри.
Всички автобуси на фирмата имат валидна категоризация по изискванията на IRU за превоз на деца и ученици.


Наши клиенти са някои от най-големите туристически агенции, танцови състави, както и правителствени и неправителствени организации, министерства, посолства, някои хотели и др.
Имаме дългогодишен опит с обслужването на фирмени мероприятия, зелени училища, лагери, трансфери в и извън рамките на София, частен превоз по индивидуална заявка и желание на клиента.

Нашият екип е от способни и мотивирани хора, доказали се през годините като професионалисти, изцяло отдадени на работата си.

И до днес продължаваме да се развиваме, продължаваме да откриваме нови дестинации и маршрути, продължаваме да работим за вас, защото това отдавна престана да бъде просто работа. Това е нашата страст, нашият живот!

Mettrans2005 - не спирай да пътуваш!