SETRA 415 HD


Предлагаме автобуси под наем, като с тях със сигурност ще направим вашето пътуване удобно. Имаме дългогодишен опит в тази сфера и знаем как да предложим сигурност и комфорт.
Автобусите под наем, които предлагаме са от 8 до 75 местни.

Специализирани сме в училищни, туристически и корпоративни пътувания.  

Можем да ви предложим летищни трансфери, както с автобус, микробус и ван, така и индивидуални трансфери с миниван или луксозна кола с шофьор. Шофьорите ни  са с висока квалификация и опит, необходими за да направят пътуването Ви възможно най-приятно.

Можем да ви предложим достъпни цени  за наем на автобуси и на други превозни средства в България и чужбина. За да Ви помогнем в планирането на Вашето пътуване, можете да ни се обадите и заедно да обсъдим всички ваши изисквания и предпочитания.  
 

 •SETRA 415 HD -  съчетава в себе си динамика,  лукс,  функционалност, икономичност, образцова сигурност,  изключителен комфорт за водача и пътниците както и модерно и разнообразно оборудване. Дизайнът е с  – разпознаваем почерк  на Сетра. Салонът е светъл и просторен.  Разполага с 49 пътнически места + 1 екскурзоводско . Висок клас автобус предназначен както за дълги и продължителни пътувания, така и за кратки, междуградски  комфортни пътувания.  Климатроник, хладилник,  кафе машина Lavazza, DVD с 2 монитора, аудио уредба с микрофон, WiFi интернет са допълнитени удобства за пътниците.  Автобусът разполага с комфортни седалки с индивидуална климатизация и осветление, регулируеми встрани, обурудвани със степенки.