AUDI A8

Коли под наем с шофьор в София.

Луксозни автомобили с професионален водач за вашето мероприятие, превоз на вашите гости или трансфер до хотел.

Автомобилите са оборудвани с всички екстри за безопасно и надеждно пътуване в страната и чужбина. Представителен автомобил под наем с представителен шофьор е едно от най-важните изисквания да се представите добре пред вашите гости или партьори.

Съвършен до най-малкия детайл!

Без значение дали пътувате на кратко или на дълго разстояние: при Audi A8 Вие винаги достигате отпочинали до крайната цел на пътуването си. За това се грижи богато оборудване, което Ви осигурява максимален комфорт преди, по време на и след самото пътуване. Audi A8 надгражда типичното за Audi удоволствие от шофирането с възможността да бъдете возени при ненадминат комфорт.
Пътниците на втория ред разполагат с изключително удобни седалки и се наслаждават на огромен простор, който надминава дори безспорно впечатляващите параметри на предходното поколение на модела.
Докато активната технология на окачването позволява максимално комфортно поведение във всякакви ситуации, различните режими на амбиентното осветление, както и иновативните мултимедийни възможности позволяват комфортно изживяване от най-високо равнище.
Почти няма друго място, където да се отпуснете толкова удобно, колкото в специалната задна седалка за почивка, предлагана като опция за Audi A8

Цена:
Цената включва наем на автомобил с шофьор за 10 часа, гориво за заложения пробег и 10 часов работен ден. Пробег над заложения се заплаща по 0,40 EUR/km. Използване на автомобила над 10 часа се заплаща по 10 EUR/час.
Нощувките на шофьора и таксите за паркинг на колата са за сметка на наемателя. За по-дългосрочни и специални ангажименти цените подлежат на договорка. Цените на фиксираните трансфери в страната и чужбина включват всички застраховки и пътни такси. При индивидуални пътувания по маршрут зададен от клиента същият трябва да заплати всички пътни такси и застраховки възникнали по време на пътуването. Всички цени включват ДДС.

За повече информация можете да се свържете с нас - 359 898 634 154 / +359 888 847 435