AUDI A4

Коли под наем с шофьор в София.

Луксозни автомобили с професионален водач за вашето мероприятие, превоз на вашите гости или трансфер до хотел.

Автомобилите са оборудвани с всички екстри за безопасно и надеждно пътуване в страната и чужбина. Представителен автомобил под наем с представителен шофьор е едно от най-важните изисквания да се представите добре пред вашите гости или партьори.

Съвършен до най-малкия детайл!
Повече пространство, повече елегантност, повече спортен дух: Audi A4 съчетава естестичен дизайн и отлична функционалност, но предлага и много повече от това.

Audi е един от водещите производители на луксозни автомобили в света и е част от Volkswagen Group от 1965 г. насам. Днес, компанията прави превозни средства, вариращи от компактни до луксозни моделите. През 2016 г. Audi са доставили повече от 1,58 милиона автомобили до своите клиенти, поставяйки нов рекорд за марката.

Audi има рекламен слоган, който гласи "Vorsprung Durch Technik" (Развитие чрез технологията). Марката съчетава в себе си спортен дух, изтънченост и прогресивност. Портфолиото на Audi обхваща различни модели - от компактния A1 до среден клас седан A4, чак до спортния R8. Марката си е поставила за цел да започне да продава повече от 2 милиона автомобила годишно до 2020 година. За да се постигне това, компанията ще инвестира значително, за да разшири своите съоръжения, както и ще разработва нови технологии и модели. Фокусът е върху олекотените конструкции и електромобилите.

Цена:
Цената включва наем на автомобил с шофьор за 10 часа, гориво за заложения пробег и 10 часов работен ден. Пробег над заложения се заплаща по 0,40 EUR/km. Използване на автомобила над 10 часа се заплаща по 10 EUR/час.
Нощувките на шофьора и таксите за паркинг на колата са за сметка на наемателя. За по-дългосрочни и специални ангажименти цените подлежат на договорка. Цените на фиксираните трансфери в страната и чужбина включват всички застраховки и пътни такси. При индивидуални пътувания по маршрут зададен от клиента същият трябва да заплати всички пътни такси и застраховки възникнали по време на пътуването. Всички цени включват ДДС.

За повече информация можете да се свържете с нас - 359 898 634 154 / +359 888 847 435