AUDI A6

Коли под наем с шофьор в София.

Луксозни автомобили с професионален водач за вашето мероприятие, превоз на вашите гости или трансфер до хотел.

Автомобилите са оборудвани с всички екстри за безопасно и надеждно пътуване в страната и чужбина. Представителен автомобил под наем с представителен шофьор е едно от най-важните изисквания да се представите добре пред вашите гости или партьори.

Съвършен до най-малкия детайл!

Audi А6 съчетава в себе си няколко характера: представителен автомобил за служебни цели, престижен семеен превозвач или просто едно елегантно и атлетично превозно средство за всеки ден. Благодарение на системата Audi cylinder on demand Audi А6 се отличава с интелигентна мощ, която в съчетание със системата за постоянно задвижване на четирите колела quattro се предава уверено и надеждно към пътя.

Цена:
Цената включва наем на автомобил с шофьор за 10 часа, гориво за заложения пробег и 10 часов работен ден. Пробег над заложения се заплаща по 0,40 EUR/km. Използване на автомобила над 10 часа се заплаща по 10 EUR/час.
Нощувките на шофьора и таксите за паркинг на колата са за сметка на наемателя. За по-дългосрочни и специални ангажименти цените подлежат на договорка. Цените на фиксираните трансфери в страната и чужбина включват всички застраховки и пътни такси. При индивидуални пътувания по маршрут зададен от клиента същият трябва да заплати всички пътни такси и застраховки възникнали по време на пътуването. Всички цени включват ДДС.
За повече информация можете да се свържете с нас - 359 898 634 154 / +359 888 847 435